![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||||||
| Referral Grupları 1-) Referral grubu acmak icin, foruma kayit tarihinden itibaren 20 gun gecmesi gerekir. 2-) Kurallara aykiri bir durumda uyarı yapılmadan konu silinecektir. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
merhaba arkadaslar
%75 geri odeme yapiyorum oncelikle siteyi tanitayim. site yuzde yuz guvenlidir. arkadalarimin odeme aldigina bizzat sahit oldum. site de forum mevcuttur. tiklama basina 0.008 ile 0.002 wermektedir. site ref tiklamasina da kazancin %50 sini wermektedir gunde ortalama 9 adet 0.008 lik 4 adet 0.006 lik 3 adet 0.003 luk 14 adet 0.002 lik reklam cikmaktadir yani gunluk potansiyel kazanc 0.133 tur 1 ref ten gunluk potansiyel kazanc 0.0665 tir rek kazancinin %75 sini geri oduyorum. min odeme tutari 4 dolardir. ancak gunluk kazanc fazla oldugundan min doemesi 2 dolar olan bir siteyle, odeme alma suresi bakimindan ayni sureye denk gelmektedir. grup aniden kapatilabilr ancak herkesin odemesi tami tamina yapilir, kimsenin parasi bende kalmaz.(bu sitenin scam olmasi durumunda uygulanacaktir) sitenin scam olmasi durumunda bende ki paraniz guvendedir. odemeleri, odeme aldikca yapacagim. bonuslari da ilk odeme ile birlikte yapacigim ilk 3 uye ye bonus werilecektir. miktarlar grup uyeleri basligi altina yazilmistir. bonuslar ilk odemeyle birlikte yapilacaktir ancak bu konuda esnegim isteyen arkadaslarin bonus odemesini hemen yapabilirim ancak dedigim gibi ilk odemeyle birlikte yapmayi tercih ederim grup uyeleri sirasiyla 1-PTC (0.03 bonus) 2-novajos (0.03 bonus) 3-gokhan (0.03 bonus) 4-karasakal 5-nomad55 6-unnamedfeeling 7-yesim34 8-sadberk31 9-Alone iste link http://www.starnaute.com/?ref=peaceb Konu ilkerb tarafından (08-21-2010 Saat 06:10 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
||||
|
||||
|
arkadaslar neden hic talep yok?
|
|
|
||||
|