![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||||||
| PTC Genel Bilgiler PTC Siteleri hakindaki tum bilgiler |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
Yeşil = Scam Olma ihtimali düşük
Mavi = Orta Düzeyde Turuncu = Scam olma ihtimali yüksek Kırmızı = Scam olma ihtimali çok yüksek Notlar : - Hesaplamalarda eksilmeler-artışlar olabilir - Hesaplamalara herhangi bir direct referral yada rent referral katılmamıştır - Hesaplamalar gerçeğe en yakın bir şekilde yapılmıştır - Hesaplamalarda standart üyelik baz alınmıştır - Sitelerde eksilmeler ve/ya artışlar olabilir. Ptc Sitelerinden Yaklaşık Günlük Kazanç (Minimum düşünülerek hesaplanmıştır) neobux $0,04 incrasebux $0,035 indoclix $0,03 simplyclix $0,02 ayoclix $0,02 icptc $0,02 gptville $0,02 earn easy cash $0,02 pplinx $0,015 incentria $0,01 clicksia $0,01 smiley clicks $0,015 offers and clicks $0,03 cashharvest $0,02 velvetclix $0,01 jphfbux $0,012 bux4world $0,0125 palmbux $0,02 buxp.info $0,04 cashium $0,016(değişebilir) kissbux $0,015 urobux $0,028 clixos $0,035 adptc $0,015 vipclix $0,03 cashination $0,01 buxator $0,04 clixy.us $0,03 maydaybux $0,024 hatbux $0,035 northbux $0,04 gagabux $0,15 Kazançlar: $0,8675 günlük $26,025 aylık $312,3 yıllık bu konuyu hazırlamak 2 saate yakın sürdü . Herkese yararlı olacağını düşünüyorum |
|
|
||||
|
||||
|
aslında en iyiler auroralar scam olma ihtimalleri çok az ama ordada çok tık yapmak lazım işte
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Yönetici açısından auroraların scam olma ihtimalleri zayıf zaten adamlar refe maximum %30-40 kazanç veriolar ptslerden kazandıkları miktarda çok fazla indoclixte 10 pts üyeliği başına $1 kazanıolar . ayda 100 kişi 10 pts üyeliği paketi alsa direkmen $100 temiz para. ptclerdende epey kazanılıyor. premium alanlar direct refi falan yoksa verdikleri $2-3 1 ayda tıklayarak anca kazanır . direct ref sınırı yok ama burdan onlara para kaybetmiyor çünkü reklam veren sayısı artıyor. ( örn : ben )kampanya yapmak kolay. siteyi yönetmek diğer sitelere göre daha kolay. ince hesaplar yapmadan site düzenli olarak admine kazanç sağlıyor. sonuç : kapanma ihtimali zayıf Tıklayıcı açısından 20 dakikada 3 aurorayı bitiricem diye tıklama botuna dönüşmek ![]() pts reklamlarına üye olurken karşılaşılan ilginçlikler ( 100 click yap seni kabul ediyim gibisinden ) traffic exchange reklamlarını ilk başlarda anlamamak ( tıklıyorum ama belki ödüyordur ) youtube tarzı reklamları browser kasmasın diye tıklamamak (ya da pcde sesi kapatmak) aurora sitesine giriş yaparken işte yine başlıyoruz demek ![]() kenardaki top 10 a girip cüzzi bir miktar para kazanmak için çabalamak bonus kazanmak için siteyi günde 2-3 kere ziyaret edip ne var ne yok tıklamak sonuç : yorgun tıklayıcı , eğer tıklarken 2-3 kez neti kopmuşsa sinirli tıklayıcı . işte Aurora sitelerinin özeti
|
|
|
||||
|
||||
|
youtube tarzı reklamları browser kasmasın diye tıklamamak (ya da pcde sesi kapatmak)
ben sesi kapatıyorum
|
|
|
||||
|
||||
|
Ya Bu Parabux Ne Kadar Veriyor Acaba ?
|
![]() |
| Etiketler |