![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Alertpay Banka hesabı ekleme
Arkadaslar lutfen konuyu iyice okuyup daha sonra sorunuz olursa. Elimden geldigince yardımcı olmaya calisacagim. Önemli Not:Minimum para cekme limiti 40$ ve her islemde 15$ kesinti yapilmakta. 1.adım Önce 'My Profile' kısmından 'Bank Accounts' kısmını tıklıyoruz. Önümüze bu sayfa geliyor ve add tusuna basıyoruz. ![]() 2,Adım Önümüze gelen sayfada 'Turkey' secili oluyor. Next diyip devam ediyoruz. ![]() 3.Adım En önemli kısıma yani form doldurmaya geldik.Bütün bilgiler turkceye cevrilmistir. Ayrıca yardımcı olması acısından banka ve swift kodlarını sayfanın en altına ekliyorum. Bu kodlarla butun banka hesaplarınızı ekleyebilirsiniz. Formu doldurduktan sonra 'next' tusunu tıklıyoruz. ![]() 4.Adım Forma doldurdugumuz bilgilerin ciktisini gormekteyiz. 'Add bank account' diyerek hesabimiz ekliyoruz. ![]() Banka ve Swift Kodları: http://www.bankalar.org/swift-kodlar%C4%B1/ Ayrıca Buradan da bakabilirsiniz bankaların shift kodlarına Anadolubank Swift BIC Kodu ANDLTRIS Bank Asya Swift BIC Kodu ASYATRIS Citibank Swift BIC Kodu CITITRIX DenizBank Swift BIC Kodu DENITRIS Finansbank Swift BIC Kodu FNNBTRIS Fortis Bank Swift BIC Kodu DISTRIS Garanti Bankası Swift BIC Kodu TGBATRIS Halkbank Swift BIC Kodu TRHBTR2A HSBC Bank Swift BIC Kodu MIDLTRIX Türkiye İş Bankası Swift BIC Kodu ISBKTRIS Kuveyt Türk Swift BIC Kodu KTEFTRİS Millennium Bank Swift BIC Kodu SITETRIS ING Bank Swift BIC Kodu OYAKTRIS Şekerbank Swift BIC Kodu SEKETR2A Tekstilbank Swift BIC Kodu TEKBTRIS TEB Swift BIC Kodu TEBUTRIS Turkish Bank Swift BIC Kodu TUBATRIS Türkiye Finans Swift BIC Kodu TAFKBTRIS VakıfBank Swift BIC Kodu TVBATR2A Yapı Kredi Swift BIC Kodu YAPITRISFEX Ziraat Bankası Swift BIC Kodu TCZBTR2A Bütün bu işlemleri yaptıktan sonra alertpay size e-mail gönderecektir banka hesabınızı eklediğinize dair arkadaşlar.. Bol kazançlar hepinize... Bilgilerinizi bir kenara kaydetmeyi kesinlikle unutmayınız. Eksik bir anlatım varsa eklenebilir. Anlatımların tamamı bana ait olup alıntı değildir. By_sevdakar_ferdici Konu By_sevdakar tarafından (02-21-2010 Saat 12:16 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
||||
|
||||
|
Sağolasın kardeşim bana da bu lazımdı bu arada siteniz hayırlı olsun.
|
|
|
||||
|
||||
|
anlatım ve kodlar için teşekürler
|
|
|
||||
|
||||
|
Hiç önemi yok arkadaşlar.
Asıl ben teşekkür ederim. |
|
|
||||
|
||||
|
Bu islem AP yi onayli yapiyor mu
|
|
|
||||
|
||||
|
Kesinlikle evet.
|
|
|
||||
|
||||
|
Bu arada bu resimleri yeniden yükleyeceğim
Resimler ölmüş allahtan resimlerin yedeğini almıştım. PayPal anlatımlarıda dahil. |
![]() |
| Etiketler |
| alertpay, alertpay banka ekleme, banka, ekleme, hesabı, resİmlİ |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|